Први фестивал фолклора ветерана – Сокобања 2018

Драги пријатељи,

обавештавамо Вас да Културно-уметничко друштво „Соко“ из Сокобање организује свој

ПРВИ ФЕСТИВАЛ ФОЛКЛОРА ВЕТЕРАНА

СОКОБАЊА – СОКОГРАД, ИГРА СТАР – ИГРА МЛАД

 У СОКОБАЊИ

30 .Јуна и 1. Јула 2018. са почетком од 18 часова

КУД „Соко“ је нови члан Савеза ветерана и као његови представници имамо велику жељу да Вам покажемо зашто је Сокобања једна од најпосећенијих туристичких дестинација у Србији, да окупимо што више друштва из целе Србије и Балкана и да уз песму и игру као и уз заједничку вечеру остваримо нове контакте и направимо једно незаборавно дружење.

Уколико сте заинтересовани за учешће на нашој манифестацији потребно је да поднесете пријаву на мејл: info@kudsoko.rs.

Фестивал ће се одржати на новој летњој позорници Сокобање која је при крају радова и која ће бити једна од најмодернијих у Европи,  у 17 часова, а у случају незавршетка позорнице на теренима испред школе или у случају кише у спортској хали.

  • Долазак гостију се очекује  од 12 до 15 часова испред биоскопа Моравица, пријем гостију у просторијама друштва, свако друштво ће добити свог водича који ће га водити током целог трајања програма
  • Од 17 часова дефиле познатим сокобањским шеталиштем.
  • Од 18 часова креће програм и представљање Културно-уметничких друштава сокобањској публици, а имаћемо и госте изненађења (фрулаше, гајдаше…)

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА СВАКО ДРУШТВО КОЈЕ ЖЕЛИ ДА ДОЂЕ НА НАШ ФЕСТИВАЛ ИГРА ИГРЕ ИЗ СВОГ КРАЈА (да би публика а и учесници могли да уживају у што разноврснијем програму)

По завршетку фестивала за учеснике предвиђена је свечана вечера од 21 час уз му­зич­ки програм и доделом захвалница у ресторану хотела „Моравица“ у Сокобањи те је потребно да сви заинтере­со­вани пријаве број учесника за свечану вечеру, а уплату ће извршити по доласку.

Износ предвиђен за свечану вечеру је 1600,00 дин за чланове из Србије, а за госте из суседних република 14 Евра.

Такође уколико сте заинтересовани по повољној цени предвиђена су и ноћења са доручком по веома повољној цени, о чему ћемо заинтересоване обавестити.

С обзиром на то да организација фестивала захтева посебне припреме, моли­мо све заинтересоване да благовремено доставе пријаве, најкасније до 10. јуна, а ми ћемо Вам потом дос­та­вити  програм фестивала са коначном сатницом и програмом наступа.

Очекујући Ваш долазак срдачно Вас поздрављамо.

Председник КУД „Соко“ Сокобања

Славољуб Ћирковић, 064 31 222 61

Пријаву можете скинути овде и послати попуњену на емаил: info@kudsoko.rs

Позив за фестивал фолклора ветерана Сокобања 2018

Пријава за фестивал фолклора ветерана Сокобања 2018

 

Share:
© Copyright 2017. Дизајн Scart-design
error: Podaci su zaključani!!!