Други фестивал фолклора ветерана и рекреативаца – Сокобања 2019.

Драги пријатељи,

обавештавамо Вас да Културно-уметничко друштво „Соко“ из Сокобање организује свој

ДРУГИ ФЕСТИВАЛ ФОЛКЛОРА ВЕТЕРАНА

СОКОБАЊА – СОКОГРАД, ИГРА СТАР – ИГРА МЛАД

 У СОКОБАЊИ

11. маја 2019. са почетком од 17 часова

Поштовани пријатељи, КУД „Соко“ Сокобања организује свој Други фестивал фолклора ветерана и рекреативаца под називом „Сокобања-Сокоград, игра стар-игра млад“. Прошле године смо имали 400 учесника из 22 КУД-а, трудили се да будемо добри домаћини, и ако смо имали одређених пропуста, ове године ћемо то исправити. Ове године имамо ограничење у броју учесника на 450. Предност ће имати друштва која су већ била на фестивалу прошле године. Фестивал ће имати међународни карактер, јер ћемо имати друштва из Босне, Бугарске и Црне горе.

Уколико сте заинтересовани за учешће на нашој манифестацији потребно је да поднесете пријаву на мејл: info@kudsoko.rs.

Фестивал ће се одржати у спортској хали у Сокобањи (последњи пут јер је у току последња фаза изградње најлепше позорнице на Балкану, па ћемо у следећим годинама фестивале ту одржавати) са почетком од 17 часова.

Фестивал ће се одржати у на почетку туристичке сезоне у Сокобањи. Фестивал ће увеличати и најталентованија фрулашица у Србији, ученица Боре Дугића, млада Неда Николић, затим једна од најбољих певачких група у Србији, певачка група КУД-а„Ђока Павловић“, затим изворна певачка група „Стеван Книћанин“, професионални фотографи, снимање дроном, свечана вечера са екстра журком (забављаће вас „Пинкове звезде“ Марко Милић Жмара и Тамара Соколовић)…. Чекамо Вас!!!

  • Долазак гостију се очекује  од 12 до 15 часова испред средње школе Бранислав Нушић, пријем гостију у просторијама школе, свако друштво ће добити свог водича који ће га водити током целог трајања програма.
  • Од 16 часова дефиле познатим сокобањским шеталиштем, које се налази на 50 метара од школе, заједничко коло у центру
  • Од 17 часова креће програм и представљање Културно-уметничких друштава сокобањској публици

 

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА СВАКО ДРУШТВО КОЈЕ ЖЕЛИ ДА ДОЂЕ НА НАШ ФЕСТИВАЛ ИГРА ИГРЕ ИЗ СВОГ КРАЈА (да би публика а и учесници могли да уживају у што разноврснијем програму)

По завршетку фестивала за учеснике предвиђена је свечана вечера од 21 час уз му­зич­ки програм и доделу захвалница и поклона у ресторану хотела „Бањица“ у Сокобањи,  те је потребно да сви заинтере­со­вани пријаве број учесника за свечану вечеру, а уплату ће извршити по доласку.

Котизација за свечану вечеру је 1750,00 дин за чланове из Србије, а за госте из суседних република 15 Евра. Котизација је обавезна без обзира да ли се иде на свечану вечеру или не.

 

Такође уколико сте заинтересовани по повољној цени предвиђена су и ноћења са доручком по веома повољној цени, о чему ћемо заинтересоване обавестити.

С обзиром на то да организација фестивала захтева посебне припреме, моли­мо све заинтересоване да благовремено доставе пријаве, најкасније до 10. јуна, а ми ћемо Вам потом дос­та­вити  програм фестивала са коначном сатницом и програмом наступа.

Очекујући Ваш долазак срдачно Вас поздрављамо.

Председник КУД „Соко“ Сокобања

Славољуб Ћирковић, 064 31 222 61

Пријаву можете скинути овде и послати попуњену на емаил: info@kudsoko.rs

Позив за други фестивал фолкора ветерана и рекреативаца – Сокобања 2019

Пријава за Други фестивал фолклора ветерана и рекреативаца – Сокобања 2019.

Ево како је било на Првом фестивалу, прошле године.

Share:
© Copyright 2017. Дизајн Scart-design
error: Podaci su zaključani!!!