Пети фестивал фолклора ветерана и рекреативаца "Сокобања-Сокоград, игра стар-игра млад" Сокобања 2024.

Културно-уметничко друштво “Соко” Сокобања

Поштовани пријатељи, КУД „Соко“ Сокобања организује свој Пети фестивал фолклора ветерана и рекреативаца под називом „Сокобања-Сокоград, игра стар-игра млад“. Ове године имамо ограничење у броју учесника на 420. Фестивал ће имати међународни карактер, јер ћемо имати друштва из Босне, Македоније, Бугарске; Мађарске и Црне горе.

Уколико сте заинтересовани за учешће на нашој манифестацији потребно је да поднесете пријаву на мејл: kudsokosokobanja@gmail.com или info@kudsoko.rs

Фестивал ће се одржати на новоизграђеној летњој позорници која је једна од најлепших на Балкану, са почетком од 15 часова.

Фестивал ће се одржати на јеку туристичке сезоне у Сокобањи. Фестивал ће увеличати и најбоља флаутисткиња Србије Тијана Бојовић, млада фрулашица Марина Стевановић и певачка група “Дуд” из Пожеге….  професионални фотографи, снимање дроном, свечана вечера са екстра журком (забављаће вас један од најбољих бендова на југу Србије на челу са маестром Миланом Никодијевићем, а за вас певаће Јована Ђорђевић и Никола Алексић (Звезде Гранда)….Фестивал ће се одржати на најмодернијој и најлепшој позорници на Балкану. Чекамо Вас!!!

  • Долазак гостију се очекује  од 11 до 13 часова испред средње школе Бранислав Нушић, пријем гостију у просторијама школе, свако друштво ће добити свог водича који ће га водити током целог трајања програма.
  • Од 14 часова дефиле познатим сокобањским шеталиштем, које се налази на 50 метара од школе, заједничко коло у центру
  • Од 15 часова креће програм и представљање Културно-уметничких друштава сокобањској публици
  • Од 20:30 креће свечана вечера у хотелу “Бањица”

ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА СВАКО ДРУШТВО КОЈЕ ЖЕЛИ ДА ДОЂЕ НА НАШ ФЕСТИВАЛ ИГРА ИГРЕ ИЗ СВОГ КРАЈА (да би публика а и учесници могли да уживају у што разноврснијем програму)

 По завршетку фестивала за учеснике предвиђена је свечана вечера од 20:30 часива уз му­зич­ки програм и доделу захвалница и поклона у ресторану хотела „Бањица“ у Сокобањи,  те је потребно да сви заинтере­со­вани пријаве број учесника за свечану вечеру, а уплату ће извршити по доласку или на жиро рачун 325-9500800002772-75.

Котизација за свечану вечеру је 3400,00 дин за чланове из Србије, а за госте из суседних република 30 Евра. Котизација је обавезна без обзира да ли се иде на свечану вечеру или не.  

Такође уколико сте заинтересовани по повољној цени предвиђена су и ноћења са доручком по веома повољној цени, о чему ћемо заинтересоване обавестити.

С обзиром на то да организација фестивала захтева посебне припреме, моли­мо све заинтересоване да благовремено доставе пријаве, најкасније до 10. маја, а ми ћемо Вам потом дос­та­вити  програм фестивала са коначном сатницом и програмом наступа.

Очекујући Ваш долазак срдачно Вас поздрављамо.  

Председник КУДа “Соко” Сокобања – Славољуб Ћирковић 0643122261

Poziv za Peti festival veterana i rekreativaca Sokobanja 2024
Prijava za Peti festival folklora veterana u Sokobanji 2024

Пријавите се